El tennis és un esport de pilota en què s'enfronten dos jugadors o dues parelles de jugadors, que es desenvolupa en una pista rectangular dividida transversalment per una xarxa, consisteix a colpejar la pilota amb una raqueta per fer-la passar per damunt de la xarxa de manera que l'adversari no la pugui tornar.

El tennis modern es va originar al Regne Unit a final del segle xix. Després de la seva creació el tennis es va fer popular entre les classes altes dels països angloparlants, estenent-se per tot el món al segle XX. Va estar present als primers Jocs Olímpics moderns el 1896 a Atenes, sent esport olímpic fins a París 1924. Després d'haver estat esport de demostració en les cions de 1968 i 1984 va tornar a assolir la categoria d'esport olímpic a Seül 1988.

Aquesta secció conté la informació en relació al rànking de l'ATP i els resultats dels tenistes més impoortants, en el que destaca el manacorí  Rafel Nadal. A més, diposau dels resultats respecte els Grand Slam com el Roland Garros, l'Open d'Austràlia, el Wimbeldon i l'Open d'Estats Units.